У Піщанському районі ледь не скінчилась трагедією сварка між колишніми товаришами. Посварившись через велосипед, один з чоловіків наніс кілька ножових поранень іншому. Обидва учасники конфлікту знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Близько другої години ночі до Піщанського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них був доставлений 38-річний житель одного з сіл району. На тілі чоловіка лікарі виявили декілька ножових поранень.

Як розповів начальник Піщанського райвідділу міліції Василь Мазур, виїздом слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що ножові поранення потерпілий отримав під час сварки зі своїм знайомим. Як з’ясувалося, між чоловіками, жителями сусідніх сіл, виник конфлікт через велосипед. Колись постраждалий позичив у свого 50-річного знайомого велосипед та не повернув. Обурений власник двоколісного транспортного засобу прийшов забрати свій велосипед. На цьому грунті між чоловіками виникла сварка та бійка, під час якої один з учасників конфлікту схватився за дерев’яну палицю, а інший – дістав з кишені розкладний ніж. Обидва чоловіки знаходились під дією алкоголю. Коли власник велосипеда побачив кров на тілі суперника, викликав швидку допомогу.

Затримали підозрюваного працівники міліції на місці злочину. У скоєному чоловік зізнався та віддав міліціонерам знаряддя злочину – ніж.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років ув’язнення.
Зараз потерпілий знаходиться у лікарні. Загрози його життю немає.



Переглядів: 3573
Поширень: 0