Неподалік смт. Вороновиця Вінницького району «ВАЗ 2110» зіткнувся з пасажирським автобусом. В результаті зіткнення загинули двоє людей з легковика – 45-річний водій та його 21-річна дочка.

Трагедія сталась 4 серпня близько сьомої години ранку неподалік смт. Вороновиця.

У зіткненні з автобусом біля Вороновиці розбились двоє пасажирів легковика

Попередньо встановлено, що 45-річний житель Кіровограда, керуючи автомобілем «ВАЗ 2110», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з пасажирським автобусом «Богдан».

Як розповів перший заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Юрій Педос, у салоні «десятки», крім водія знаходилися, ще троє пасажирів: його дружина, дочка та син. Тілесні ушкодження, які отримала 21-річна дочка, виявилися несумісними з життям. Вона загинула на місці пригоди ще до приїзду бригади швидкої допомоги. Водій «ВАЗу» помер під час надання медичної допомоги.

У зіткненні з автобусом біля Вороновиці розбились двоє пасажирів легковика

Дружина загиблого водія каретою швидкої допомоги була госпіталізована до лікарні, син – не постраждав.

У автобусі, який рухався за маршрутом «Гайсин – Вінниця», знаходилися 25 пасажирів, ніхто з них не постраждав.

У зіткненні з автобусом біля Вороновиці розбились двоє пасажирів легковика

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 5423
Поширень: 0