3 серпня близько о пів на другу годину ночі до міліції надійшло повідомлення про зіткнення двох двоколісних транспортних засобів.

20-річний водій мотоцикла «ИЖ-планета» та 15-річний кермувальник скутера «Хонда» зіткнулися на сільський вулиці. Обидва учасники автопригоди – місцеві жителі.

Внаслідок ДТП скутерист з черепно-мозковою травмою та подряпинами обличчя госпіталізований до місцевої лікарні. Після надання медичної допомоги молодик був відпущений додому.

Свідчення щодо аварії чоловіки дають різні. Відомо, що 20-річний водій мотоцикла за кермом знаходився в стані алкогольного сп’яніння. За результатами медичного освідування, вміст алкоголю в його крові в два рази перевищив допустиму норму.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Наразі працівники міліції встановлюють причини та обставини автопригоди.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2669
Поширень: 0