За сприяння управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції обласної державної адміністрації 12-13 серпня на Вінниччині проходить навчальний семінар за участю тренерської команди Ясської повітової ради (Румунія) та Єврорегіону «Сірет – Прут – Ністру».

Румуни діляться із вінничанами досвідом написання грантових проектів

Відкриваючи перший день навчального семінару, що проходить в конференц-залі готелю «Затишок», начальник управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції ОДА Олександр Шипук представив учасників засідання та тренерів, а також ознайомив присутніх з програмою тренінгів.

«Програмою семінару передбачено ознайомлення та детальне обговорення найважливіших елементів проектного менеджменту, включаючи основні засади міжнародних проектів та проблемні питання, які виникають при їх реалізації», - зауважив Олександр Шипук.

Румуни діляться із вінничанами досвідом написання грантових проектів

Він також повідомив, що навчання проходитиме у режимі сесій (всього за два дні їх буде 6). Сесії проходитимуть в інтерактивному режимі з елементами практичних занять.

Олександр Шипук побажав учасникам семінару плідної праці та передав слово тренеру - начальнику відділу програм та стратегій Ясської повітової ради Фульзі Турку.

Румуни діляться із вінничанами досвідом написання грантових проектів

Протягом першого навчального дня передбачається «домашня робота» для учасників тренінгу на основі викладеного матеріалу, а завтра досвідчені тренери з Румунії продовжать навчальну сесію.


Переглядів: 3330
Поширень: 0