Оперативники Тульчинського райвідділу міліції на місці злочину затримали двох чоловіків, які вночі розбирали залізничну колію, розташовану на території цукрового заводу. Як з’ясувалося, це вони робили не вперше. Викрадені металеві колійні підкладки здавали на металобрухт.

Як розповів начальник Тульчинського РВ УМВС Василь Костишин, до міліції зателефонував охоронник цукрового заводу з села Кирнасівка та повідомив, що з території невідомі особи демонтують залізничний перегін. Побачивши охоронника, вони почали тікати.

Прибувши на місце виклику слідчо-оперативною групою один зі зловмисників був затриманий. Він повернувся за інструментом та залишеними речами. Невдовзі затримали і його спільника. Обидва чоловіки непрацюючі жителі села Капустяни.

Як з’ясувалося, затримані вже не вперше демонтували цю колію. За кілька днів до цього вони викрали 10 колійних підкладок вагою по 5 кг кожна та здали у пункт прийому металобрухту. Друга спроба була менш вдалою. Діставши з-під шпал 25 металевих підкладок, зловмисники були затримані правоохоронцями.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3463
Поширень: 0