Трьом підліткам з Тульчинського району, незважаючи на попереднє рішення суду, усе ж доведеться відбувати покарання за свої злочини.

За реагування заступника прокурора області апеляційним судом Вінницької області скасовано незаконний вирок Тульчинського районного суду стосовно трьох неповнолітніх, яких за вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 122, ч. 1, ч. 2 ст. 187, ч.2 ст. 296 КК України, було засуджено та звільнено від відбування покарання строком на 2 роки.

Заступник прокурора області не погодився з такою мірою призначеного їм покарання, адже пограбування пересічних громадян, у тому числі й похилого віку, вони вчиняли з особливою зухвалістю та носили системний, насильницький характер.

Так, тільки протягом березня 2013 року підлітки напали на чотирьох жителів м. Тульчина. При цьому, вони били потерпілих ногами в область голови і тіла, а потім забирали гроші та майно. Як не цинічно звучить, але хулігани й просто, без будь-яких причин, наносили тілесні ушкодження громадянам.

Наразі, апеляційною інстанцією постановлено новий вирок, яким кожному з підсудних призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.



Переглядів: 3521
Поширень: 0