Нещасний випадок стався на території вантажного парку станції Жмеринка. Хлопець заліз на один з вагонів вантажного потягу і отримав від контактної мережі ураження електричним струмом.

Тривожне повідомлення надійшло в чергову частину лінійного відділу на станції Жмеринка по телефону від начальника караулу воєнізованої охорони. Чоловік повідомив, що 28 серпня о 18 годині 35 хвилин невідомий хлопець з незрозумілих причин заліз на вагон вантажного потягу, внаслідок чого отримав удар струмом.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та бригада лікарів швидкої допомоги. Каретою швидкої медичної допомоги 15-річного потерпілого доставили у лікарню.

Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився неповнолітній мешканець Жмеринки. Разом зі своїм другом вони поверталися від товариша, вирішивши скоротити шлях додому, пішли через вантажний парк. Біля вантажного складу хлопець вирішив подивитися, що знаходиться в середині вагону. Він заліз на вагон, отримав ураження струмом і впав на землю.

Наразі хлопчина без свідомості перебуває в реанімаційному відділені відділкової лікарні м.Жмеринка з діагнозом електрична травма, термічний опік 1-3 ступеня, а саме тулупа, спини, рук, ніг, грудної клітини площею 50 %, опіковий шок.

«Дана подія внесена до єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, - говорить начальник лінійного відділу на станції Жмеринка підполковник міліції Андрій Нагребецький. – Працівники лінійного відділу неодноразово проводили бесіди з учнями місцевих шкіл на тему «Залізниця – зона підвищеної небезпеки», проте, подеколи, діти ігнорують правила поведінки на залізниці і як наслідок трапляються нещасні випадки. Звертаюсь до батьків: нагадуйте дітям правила безпеки перебування на залізниці, дотримуйтесь їх самі, станьте прикладом для своїх дітей!»



Переглядів: 4464
Поширень: 0