Під час огляду зупиненої автівки «Рено Трафік», працівники міліції у вантажному фургоні автомобіля виявили понад 2 кілограми коноплі.

За словами в.о. начальника Немирівського райвідділу Романа Костельнюка, автомобіль, в салоні якого перебувало двоє братів жителів Житомирської області, був зупинений працівниками ДАІ на стаціонарному посту міста Немирів. Під час огляду вантажного фургону автомобіля серед мішків з насінням соняшнику було виявлено та вилучено 4 поліетиленових пакети та один полімерний мішок, наповнені речовиною рослинного походження схожою на коноплі.

На Вінниччині затримали житомирян з двома кілограмами коноплі

За словами чоловіків, під час збору соняшника на полі вони знайшли дикоростучі рослини конопель, тож нарвали нарковмісного зілля та планували його використати для власних потреб.

На Вінниччині затримали житомирян з двома кілограмами коноплі

Вилучену речовину направлено в Науково-дослідницький експертно-криміналістичний центр при УМВС для проведення експертизи.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.



Переглядів: 3264
Поширень: 0