Конфлікт, що виник на побутовому ґрунті між двома чоловіками, призвів до трагедії. 36-річний житель Немирівського району побив до смерті свого старшого колегу, з яким працював на комбайні.

4 вересня о 6 годині ранку до Немирівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги без свідомості до них був доставлений 66-річний житель міста Вінниці. У постраждалого лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої голови, тупі травми живота та грудної клітини. Однак, лікарям врятувати життя чоловіку не вдалося. Під час надання медичної допомоги він помер.

Як розповів заступник начальника УМВС Вінниччини Олександр Глянько, виїздом слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що тілесні ушкодження вінничанину, який працював у Немирівському районі комбайнером, заподіяв 36-річний колега неподалік від місця свого проживання. Затримали правоохоронці підозрюваного дома, коли той намагався приховати сліди своєї причетності до злочину – прав одяг, на якому була кров потерпілого.

Зі слів затриманого, ввечері він та потерпілий разом розпивали спиртні напої. Потім на вулиці села між ними виник конфлікт, причину якого він пригадати не може, оскільки був занадто п’яний. Побивши чаркувальника, чоловік пішов додому, а ранком, побачивши на своєму одязі кров, влаштував прання.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.



Переглядів: 3315
Поширень: 0