Станом на початок вересня у містах і районах області всі заплановані роботи виконано в повному обсязі. Згідно затверджених графіків, 10 переобладнаних об’єктів бюджетної сфери повністю готові до введення в експлуатацію. На завершальній стадії проводяться роботи на 13 об’єктах.

Виготовлено проектно-кошторисну документацію по 53 об’єктах, а ще по 49 – документація у стадії виготовлення.

Як повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства енергетики та зв’язку облдержадміністрації Анатолій Вакар на щопонеділковій апаратній нараді у голови ОДА, найкраще ведеться робота по переведенню котелень бюджетної сфери на альтернативні види палива у Вінницькому, Іллінецькому, Липовецькому, Тиврівському і Томашпільському районах.

За словами посадовця, на даний час не визначено підрядників та не виготовлено ПКД по 5 об’єктах ( 3 – в Козятинському районі, 1- у Жмеринському та 1 об’єкт – у м. Хмільник).

На Барському машинобудівному заводі, згідно попереднього замовлення, планується виготовити до кінця вересня поточного року 50 котлів. Вже готові – 33 котли, в районах ведуться роботи по їх встановленню.

Анатолій Вакар також поінформував про готовність проектно-кошторисної документації на 9 об’єктів спільної комунальної власності та зауважив, що по 19 таких об’єктах документація у стадії виготовлення.



Переглядів: 3442
Поширень: 0