У Вінницькій області учасники антитерористичної операції отримали у власність 120 земельних ділянок загальною площею 16,36 гектара. Головне управління Держземагентства в області ухвалило 120 наказів про надання учасникам АТО дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних наділів.

Зі 120 отриманих земельних ділянок: 118 – для ведення індивідуального садівництва на території Вінницького району площею 12,36 га, один наділ – для ведення особистого селянського господарства на території Шаргородського району площею 2 га і одна ділянка – члену родини загиблого під час військових дій для ведення особистого селянського господарства площею 2 га на території Могилів-Подільського району.

Усього із клопотанням про відведення земельного наділу до Головного управління Держземагентства звернувся 171 учасник АТО.

Клопотання про виділення земельних ділянок учасникам АТО землевпорядники розглядають оперативно, у позачерговому порядку.

Крім того, Головне управління Держземагентства вишукує додаткові можливості щодо забезпечення цієї категорії громадян земельними наділами на території Бохоницької сільської ради Вінницького району.



Переглядів: 3260
Поширень: 0