В селі Кірово Немирівського району працівники міліції затримали нетверезого юнака, який серед білого дня у місцевого жителя викрав «ВАЗ-2108». Зловмиснику вдалося проїхати близько 50 метрів після чого, проїжджу частину загородив вантажний автомобіль, який і завадив юнаку викрасти автівку.

28 вересня близько 09.30 до міліції зателефонував 46-річний житель села Кірово та повідомив, що невідомий підліток щойно викрав його машину «ВАЗ-2108», яку він залишив біля місцевого магазину. Свій автомобіль потерпілий залишив відчиненим з ключами у замку запалювання.

На Вінниччині затримали 15-річного крадія автівок

Як розповів начальник Немирівського райвідділу міліції Василь Максимчук, горе-крадія працівники міліції затримали неподалік від місця скоєння злочину. Ним виявився 15-річний місцевий житель, який, перебуваючи під дією алкоголю, вирішив покататись та розважитись. Хлопець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєння такого правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 2961
Поширень: 0