За допомогою небайдужих свідків працівники міліції встановили та затримали осіб, причетних до крадіжки грошей та стартових пакетів мобільного зв’язку з приміщення поштового відділення. Зловмисниками виявилися місцеві неповнолітні підлітки, які вже мали проблеми із законом і у момент вчинення правопорушення відбували умовний термін покарання.

До Тульчинського райвідділу міліції звернулась працівниця одного з відділень поштового зв’язку з заявою про те, що вночі невідомі особи, пошкодивши дах, проникли в приміщення поштового відділення та скоїли крадіжку грошей і стартових пакетів різних мобільних операторів. Сума завданого збитку становить близько 700 гривень.

Місцеві жителі на вулиці села бачили трійцю підозрілих підлітків. Також люди бачили, як вони у одному з місцевих магазинів витрачали гроші. Шукали правоохоронці підозрюваних за описом свідків та відбитками пальців рук, залишених на місці злочину.

Як розповів начальник Тульчинського райвідділу міліції Василь Костишин, менш ніж за добу особи зловмисників були встановлені. Усі вони 17-річні місцеві підлітки, які мали судимості за крадіжки. У момент вчинення даного кримінального правопорушення усі вони відбували умовний термін покарання.

Наразі слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 2945
Поширень: 0