В Мурованокуриловецькому районі Вінниччини виникла складна ситуація з перевезення пасажирів та вантажів на дорозі Гуків-Дунаївці-Могилів-Подільський безпосередньо на відрізку Вербовець-Муровані Курилівці-Роздолівка. Протяжність складного відрізку 16 км.

На Вінниччині розпочато ремонт стратегічно важливого відрізку автодороги

Для уникнення ускладнень в пересуванні на даній частині дороги та відповідно до звернень жителів населених пунктів Вербовець, Муровані Курилівці, Роздолівка були проведені перемовини з ПАТ «Укргідроенерго» м. Вишгород Київської області з метою залучення коштів та проведення ремонтних робіт. Результатом даних перемовин за участю Вінницької обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації стало виготовлення проектно-кошторисної документації і виділення коштів на проведення ремонту вищевказаної дороги.

На Вінниччині розпочато ремонт стратегічно важливого відрізку автодороги

Через даний відрізок дороги на будівництво Дністровської ГАЕС перевозиться щорічно 30-40 тис. тонн будівельних матеріалів та обладнання, що значно здешевлює вартість будівельно-монтажних робіт. А тому за рахунок економії коштів розпочато ремонт дороги в с.Вербовець, який планують завершити до 1 листопада цього року.

На Вінниччині розпочато ремонт стратегічно важливого відрізку автодороги

Роботи проводить ТОВ «Автомагістраль-Південь» м.Одеса. Будівельні матеріали частково використовуються з кар’єру, який виділений із земель району Новодністровській ГАЕС, що дозволить здешевити вартість ремонтних робіт на дорозі, пришвидшити введення її в експлуатацію. При цьому буде поліпшено автобусне сполучення між населеними пунктами району, а також в напрямках Молдови, Балканських країн, на міста Львів, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Київ, Дніпропетровськ, Харків та ряд інших.



Переглядів: 5699
Поширень: 0