15 жовтня о 08:07 ямпільським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що за межами м. Ямпіль, на березі р. Дністер виявлено боєприпаси. Прибувши на місце події, працівники ДСНС встановили, що знайденими предметами є три 50-міліметрові осколкові міни.

Цього ж дня о 10:35 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №26 м. Погребище надійшло повідомлення про те, що під час проведення польових робіт поблизу с. Сопин виявлено вибухонебезпечний предмет. На місці події було встановлено, що знайденим предметом є 75-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

16 жовтня о 12:10 на пункт зв’язку служби «101» надійшло повідомлення про те, що на території Бази відпочинку смт Турбів було виявлено предмет, схожий на вибухонебезпечний. На місці події фахівці встановили, що знахідкою є 81-міліметрова мінометна міна.

Цього ж дня о 12:10 вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на території «Бригантини» на відкритій території було знайдено два предмети, схожих на снаряди. На місці події працівниками служби «101» було встановлено, що небезпечною знахідкою є два 76-міліметрові артилерійські снаряди часів війни.

Місця виявлення небезпечних предметів були огороджені та взяті працівниками міліції під охорону. 17 жовтня вибухонебезпечні предмети знешкоджені групою піротехнічних робіт ГУДСНС.

Шановні громадяни! Працівники служби «101» звертаються із проханням повідомляти рятувальників про виявлення підозрілих предметів!



Переглядів: 2875
Поширень: 0