До Липовецького райвідділу міліції звернулась 25-річна місцева жителька з заявою про те, що о третій ночі її побила та пограбувала подруга, яка майже тиждень знаходилась у неї в гостях.

Зі слів заявниці, зі своєю кривдницею вона знайома кілька років. Вони разом навчались у одному з вінницьких університетів. Закінчивши навчання, одна з дівчат повернулась додому у Липовець, а інша – жителька с. Зарванці Вінницького району, знайшла роботу в обласному центрі. Навіть на відстані жіноча дружба не скінчилась. Подруги продовжували спілкуватись, їздили одна до одної в гості.

Минулого тижня підозрювана, яка працює офіціанткою в одному з вінницьких ресторанів, здавши свою зміну, поїхала в Липовець до подруги. Жила в неї майже тиждень. Молоді жінки, згадували роки навчання, ділились особистими справами, розважались.

О третій ночі 18 жовтня потерпіла прокинулась від того, що з її шиї гостя зірвала золотий ланцюжок. Жінка зчинила галас, за що отримала казаном по голові та обличчю. З будинку потерпілої нападниця винесла золоті прикраси та гроші в сумі 1 900 гривень.

Як розповів начальник Липовецького райвідділу міліції Василь Фіногенов, підозрювану оперативники затримали протягом доби. Як з’ясувалося, на злочин вона наважилась заради коханого чоловіка, який зараз знаходиться у місцях позбавлення волі. Навіщо йому гроші, він не казав, але просив якомога скоріше їх передати. На прохання коханого жінка і кредити брала, і на крадіжки наважувалась. Затримана виправдовується, що не мала наміру бити подругу, розраховувала на те, що та вночі не прокинеться. Думала забере коштовності і гроші та поїде до коханої людини.

Наразі працівники міліції перевіряють затриману на причетність до інших злочинів. Вона вже має кримінальне минуле - має судимість за збут наркотиків.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж). За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 3427
Поширень: 0