З закритою травмою грудної клітки, переломами ребер госпіталізовано до двох водіїв, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам’янка 

25 жовтня в Літинському районі, неподалік с.Рибаче автомобіль ВАЗ 2106 зіткнувся з автомобілем AUDI A6 під керуванням жителя м. Гайворон, Кіровоградської області.

Житель с. Стадниця Вінницького району керуючи автомобілем ВАЗ 2106 не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем AUDI A6. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 59 річного водія ВАЗа та 32 річного водія AUDI A6 з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Літинської центральної районної лікарні.

 

Цього ж дня до Мурованокуриловецького РВ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в якій 27 річний водій зазнав тілесних ушкоджень. На місці пригоди слідчо-оперативною групою було встановлено, що водій зазнав тілесних ушкоджень при падінні із власного скутера марки " Хонда Діо "

 

Близько 19 години на відрізку дороги сполученням Шпиків-Томашпіль, водій автомобіля "ВАЗ 2104", рухаючись по дорозі, яка була вкрита снігом, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2105.

За вихідні дні на Вінниччині сталося 7 ДТП

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двох водіїв та пасажира автомобіля ВАЗ 2105 з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

За вихідні дні на Вінниччині сталося 7 ДТП

 

26 жовтня близько 07 годин ранку автодорозі "Старий–Тернопіль-Кіровоград–Знам’янка" поблизу с. Сокиринці зіткнулись два транспортних засоби «Нива» та «Opel Vectra».

За вихідні дні на Вінниччині сталося 7 ДТП

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди 24 річного водія автомобіля «Opel Vectra» та пасажира автомобіля «НИВА» з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до міської клінічної лікарні.

За вихідні дні на Вінниччині сталося 7 ДТП

 

Ввечері цього ж дня в м. Козятин 63 річний місцевий мешканець керуючи автомобілем ВАЗ 21099 не надав переваги в русі водію мопеда "ХОНДА-ДІО" внаслідок чого допустив зіткнення з двоколісним транспортним засобом. В результаті дорожньо-транспоротної пригоди жінка-водій мопеда від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди.

 

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Наразі міліція проводить розслідування, в рамках яких призначено ряд експертиз для з’ясування обставин ДТП.



Переглядів: 5749
Поширень: 0