Не зважаючи на численні попередження правоохоронців, 53-річна мешканка Жмеринки під приводом звільнення сина з міліції перерахувала зловмисникам, які телефоном розповіли неприємну новину, більше 5 000 гривень. До міліції жінка звернулась коли стало відомо, що з її дитиною все гаразд.

Ще одним постраждалим від дій телефонних аферистів став 65-річний мешканець міста Гайсин. Намагаючись допомогти своєму синові, який нібито скоїв дорожньо-транспортну пригоду, чоловік переказав 16 000 гривень на вказаний шахраями рахунок.

За даними фактами працівниками міліції відкриті кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). Відповідальність за скоєння такого правопорушення передбачає ув’язнення до трьох років. Наразі міліція займається пошуками зловмисників.

Правоохоронці Вінниччини знову звертаються до громадян бути обачними та не довіряти подібним дзвінкам. Не поспішайте переказувати кошти на рахунки злодіїв. Перевірте, чи дійсно Ваша рідна людина знаходиться у міліції.



Переглядів: 2762
Поширень: 0