Працівники Державної служби охорони при спробі втечі з місця скоєння злочину затримали грабіжника, який на очах міліціонерів викрав з приміщення місцевого пенсійного фонду ноутбук.

Близько 21 години на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з приміщення Козятинського пенсійного фонду, який перебуває під охороною ДСО. Вже за декілька хвилин держохоронці були на місці події.

Оглядаючи будівлю, правоохоронці помітили біля одного з вікон підозрілого чоловіка, який витягнувши щось з середини приміщення, став тікати. Міліціонери почали переслідувати грабіжника і за декілька хвилин затримали його.

Затриманим виявився 20-річний мешканець Житомирської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Згодом з’ясувалось, що зловмисник через вікно помітив в одному з кабінетів ввімкнений ноутбук, який стояв на столі та вирішив його вкрасти. Вікна були заґратовані, тож чоловік розбивши скло, намагався витягнути ноутбук. Лише поява держохоронців завадила підозрюваному довести задумане до кінця.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло або інше приміщення). Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Вже протягом багатьох років працівники ДСО, оперативно реагуючи на спрацювання охоронної сигналізації, надійно захищають різноманітні заклади, установи, помешкання громадян та пильнують добробут вінничан. Міліція радить мешканцям області для збереження власного майна скористатись послугами Державної служби охорони.



Переглядів: 3112
Поширень: 0