Міністр праці та соціальної політики України проінформувала присутніх про підсумки роботи міністерства у подоланні наслідків надзвичайних ситуацій, що трапились на території України протягом поточного року. Вона зазначила, що проводяться усі соціальні виплати для населення, постраждалого від стихійного лиха та надзвичайних ситуацій, а також надається необхідна державна підтримка для вирішення житлових питань постраждалих сімей. Урядом прийнято рішення щодо виділення соціальної допомоги населенню, яке постраждало від стихійного лиха на Волині. На сьогодні волиняни отримали вже 3 млн.грн. допомоги.

Щодо заборгованості з виплати заробітної плати, яка існує в державі, то Людмила Денісова повідомила, що заборгованість складає 1млрд. 300 тис грн., але ця сума поступово зменшується. Міністр праці та соціальної політики України дала позитивну Вінницькій області, яка, за її словами, є досить прогресивним регіоном, зокрема за такими показниками, як збільшення кількості вакансій для працевлаштування населення, яка зросла від 300 до 1800 місць та перевиконанню плану надходжень до Пенсійного фонду.

Під час зустрічі Людмила Денисова відмітила, що завдяки професійному менеджменту керівництва області, Вінниччина менше ніж інші області відчула наслідки фінансової кризи.


Переглядів: 3093
Поширень: 0