У Гайсинському районі внаслідок зіткнення автомобілів «ВАЗ 2106» та «Mercedes Vito» загинув один з пасажирів «шістки». Ще двоє пасажирів та водій з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні. Усі потерпілі жителі Черкаської області.

30 жовтня близько дев’ятої ранку на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам’янка поблизу села Тарасівка Гайсинського району сталась аварія, у якій троє чоловіків травмовані, і один загинув.

В аварії у Гайсинському районі загинув житель Умані, інших госпіталізовано

Як розповів перший заступник начальника обласної міліції Вінниччини Юрій Педос, попередньо встановлено, що автопригода сталась внаслідок несправності автомобіля «ВАЗ 2106», яким керував 35-річний житель м. Умань. Під час руху у «шістки» відлетіло заднє колесо, і її «викинуло» на смугу зустрічного руху, де в цей час їхав автомобіль «Mercedes Vito».

У салоні «ВАЗу», крім водія, знаходилися ще троє пасажирів, один з яких загинув на місці пригоди. Тілесні ушкодження різного ступеню важкості отримав водій «шістки» та двоє пасажирів. Каретою швидкої допомоги вони госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні.

В аварії у Гайсинському районі загинув житель Умані, інших госпіталізовано

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 4892
Поширень: 0