Закривавлений труп 84-річної жінки виявила її сусідка, коли прийшла провідати стареньку. Жінка одразу викликала працівників міліції, які протягом кількох годин встановили особу зловмисника.

За словами начальника Бершадського райвідділу міліції Олега Революка, на місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група міліції та експерти. На тілі потерпілої вони виявлені численні колото-різані рани.

Встановити особу винуватця трагедії та затримати його правоохоронцям вдалось за декілька годин. Ним виявився 17-річний підліток, який проживає у цьому ж селі. Не дивлячись на свій юний вік, хлопець вже має дві судимості за крадіжку та вбивство.

Двічі судимий 17-річний підліток вбив стареньку бабусю за те, що вона не впустила його ночувати

Зі слів затриманого, пенсіонерку він вбив під час сварки. Підліток, повертаючись додому нетверезим, зайшов до старенької та попросився переночувати. Жінка йому відмовила та почала виганяти з хати. Це його розлютило, і він схопив ніж, що лежав на столі, та декілька разів вдарив ним літню господарку. Після цього підліток кинув ніж у піч, а сам у будинку своєї жертви сів дивитися телевізор. Коли це йому набридло, пішов додому.

Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому оголошено про підозру. За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Двічі судимий 17-річний підліток вбив стареньку бабусю за те, що вона не впустила його ночувати

За попередніми даними, затриманий має легку розумову відсталість. Для визначення його психічного стану призначена судово-психіатрична. Слідство у справі триває.



Переглядів: 3087
Поширень: 0