31 жовтня відбулася 33 позачергова сесія Томашпільської районної ради 6 скликання, участь у роботі якої взяв голова обласної державної адміністрації, депутат районної ради Анатолій Олійник.

Згідно з порядком денним, на розгляд депутатів було винесено 10 питань, серед яких – затвердження співучасті у міжнародному проекті Єврокомісії щодо створення міні-молокозаводу потужністю 3 тисячі літрів молока на добу для індивідуальних господарств населення.

У Томашпільському районі, спільно з Єрокомісією, планують збудувати молокозавод

«Зреалізувавши цей проект, зможемо вийти на ринок молока та бути там повноцінним гравцем», - підкреслив керівник Вінниччини Анатолій Олійник.

Голова облдержадміністрації також інформував депутатів про роботу, яка ведеться в області щодо залучення інвестиційних коштів через конкурсні програми, відзначивши при тому, що, попри непростий для держави період, Вінниччина продемонструвала своїм міжнародним партнерам надійність у співпраці та заявила про себе як про область, що дотримується укладених домовленостей.

У Томашпільському районі, спільно з Єрокомісією, планують збудувати молокозавод

Керівник РДА Олександр Закорченний, у свою чергу, подякував депутатам за прийняті рішення, наголосивши, що залучення інвестицій дасть можливість району уже завтра покращити умови життя населення та бути більш незалежними й захищеними. А водночас висловив певність, що наступні 6 проектів, які очікує Томашпільщина, будуть обов’язково реалізовані.



Переглядів: 3604
Поширень: 0