5 листопада 2014 року у смт. Літин відбулося відкриття обласної мобільної фотовиставки «Я пишаюсь! Я – батько!», яка приурочена до відзначення Всенародного Дня Батька.

Захід спрямовано на створення умов для формування самодостатньої сім’ї, відповідального батьківства, підвищення ролі батька у вихованні дитини й формуванні її як особистості, посилення орієнтацій на шлюб.

На Вінниччині стартувала обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь. Я – батько!»

«Сьогодні, як ніколи, важливо виховувати у дітях та молоді відповідальне ставлення до сім’ї, до батьків, популяризувати справжню українську родину, де діти поважають батьків, а батьки, в свою чергу, відповідально ставляться до дітей. Фотовиставка – це дуже гарний і переконливий метод такого виховання. Світлини, які сьогодні представлені, відображають щасливі моменти з життя не знайомих нам сімей, але вони несуть у собі позитив та світло», - зазначила на відкритті фотовиставки заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Заболотна.

На Вінниччині стартувала обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь. Я – батько!»

На виставці представлені світлини молодих вінницьких фотографів, які були зібрані в рамках проведення обласного фото-конкурсу «Я пишаюсь! Я – батько!», проведеного управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Лабораторія актуальної творчості» у попередньому році.

Завдячуючи ініціативі управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації ці роботи, які демонструють приклад якісно нової ролі батька – батька-друга, порадника, на відміну від усталеної ролі «батька-гаманця», зможуть побачити у всіх районах та містах обласного значення Вінницької області.

На Вінниччині стартувала обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь. Я – батько!»

До відкриття фотовиставки залучатимуться школярі, вихованці культурно-мистецьких закладів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, діячі культури та громадськість з районів (міст) області. В рамках виставки у кожному районі протягом тижня паралельно організовуватимуться конкурси дитячих малюнків, творів тощо, спрямованих на популяризацію сімейних цінностей, протидію насильства в сім’ї, формування відповідального батьківства.

На Вінниччині стартувала обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь. Я – батько!»

Обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь! Я – батько!» подорожуватиме Вінниччиною протягом шести місяців, поповнюючись новими світлинами з кожного району та у травні 2015 до Міжнародного Дня Сім’ї повернеться у Вінницю розширеною та оновленою.



Переглядів: 4483
Поширень: 0