Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону.

«За рахунок коштів Швейцарського бюро співробітництва Уряду Швейцарії наступного року однозначно будемо будувати водогони у селах Лука-Мелешківська та Ільківка Вінницького району, Демидівка і Новоселиця Жмеринського району, Степанки Погребищенського, Михайлівка Тульчинського та в селі Заболотне Крижопільського району. Це перші сім проектів, які вже затверджені та отримають кошти у сумі 360 тисяч гривень кожен як співфінансування», - зазначив перший заступник голови ОДА.

7 сіл Вінниччини отримають водогони за гроші швейцарців

Більше того, наголосив Андрій Гижко, оскільки Вінниччина зарекомендувала себе надійним партнером та має гарний досвід співпраці, представники Швейцарського бюро співробітництва готові додатково розглянути ще 3-4 проекти від області. «Це позитивний сигнал, і він налаштовує нас на те, що попри непросту ситуацію в Україні, Європа сприймає усі ті реформи й започатковані напрацювання, які є сьогодні в нашій державі», - підкреслив перший заступник голови обласної державної адміністрації.



Переглядів: 3477
Поширень: 0