Працівники жмеринської міліції затримали 32-річного жителя сусідньої держави, який неподалік залізничного вокзалу пограбував двох жінок. Лише добу тому чоловік звільнився з виправної колонії, де відбував покарання за аналогічні злочини.

Як розповів начальник Жмеринського райвідділу міліції Олександр Прозоровський, 11 листопада до працівників міліції, які несли службу по охороні громадського порядку в м. Жмеринці, звернулась 50-річна жінка та повідомила, що поблизу залізничного вокзалу невідомий чоловік вирвав з її рук сумку з грошима в сумі 6 тисяч гривень, документами та мобільним телефоном.

Міліціонери повідомили про злочин своїх колег з Державної служби охорони та вирушили на спільні пошуки зловмисника. За декілька хвилин підозрюваний у пограбуванні був затриманий. Ним виявився 32-річний громадянин сусідньої держави, який добу тому звільнився з виправної колонії, де відбував покарання за аналогічні злочини.

Викрадені гроші і телефон чоловік повернув потерпілій та показав місце, де викинув її сумку.

В цей час з аналогічною заявою до райвідділу міліції звернулась 38-річна жмеринчанка. Силою злодій відібрав у жінки суму, у якій знаходилися гроші в сумі 300 гривень та паспорт. Як з’ясувалося, затриманий причетний і до цього правопорушення.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За такі правопорушення передбачено покарання до 4 років ув’язнення. Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину.


Переглядів: 2523
Поширень: 0