Працівники міліції затримали раніше судимого місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні розбійного нападу на торгівельний заклад. Тепер чоловікові загрожує новий термін ув’язнення.

До чергової частини Ладижинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про напад на один з місцевих магазинів. На місце події негайно була направлена слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, зловмисник, з панчохою на голові, зайшов у магазин та погрожуючи продавчині пістолетом, змусив її віддати виручку з каси.

За словами в.о. начальника Ладижинського міського відділу міліції Сергія Бойко, оперативники швидко встановили особу зловмисника та за декілька днів затримали його.

Нападником виявився 42-річний житель Ладижина, який раніше вже мав проблеми з законом. Чоловік визнав свою вину у скоєнні розбійного нападу та розповів, що переховувався від правоохоронців у підвалах та на горищах будинків.

Слідчим відділом міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 КК України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.



Переглядів: 2747
Поширень: 0