12 листопада в облдержадміністрації відбулось засідання обласної робочої групи з питань придбання житла для родин військовослужбовців з Вінниччини, які загинули під час проведення АТО.

Як зазначив перший заступник голови ОДА Андрій Гижко, мета зустрічі – підтвердити всі попередні домовленості та визначити стадію, на якій зараз перебуває вирішення питання із забезпечення житлом родин загиблих.

Зокрема, Андрій Гижко повідомив, що в тексті відповіді, яка надійшла з Мінрегіонбуду України, йдеться про те, що у разі прийняття відповідного рішення Вінницькою обласною державною адміністрацією як головним розпорядником відповідних бюджетних коштів, Мінрегіон не заперечуватиме стосовно закупівлі житла для членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у антитерористичній операції в майбутній забудові шляхом укладання трьохсторонніх договорів форвардних контрактів, де набувачем майнових прав є вказані сім’ї.

У свою чергу представник забудовника – заступник генерального директора концерну «Поділля» Андрій Очеретний повідомив, що відповідний будинок буде розташовуватись по вул. Келецька, 142, де три однокімнатних та дві двокімнатних квартири буде передбачено для сімей загиблих в АТО. Будинок буде здано в експлуатацію в першому кварталі 2015 року, а в квітні цього ж року туди зможуть заселитись їх власники.



Переглядів: 3079
Поширень: 0