"Пріоритетним обов’язком для обласного керівництва у цьому році стала сфера охорони здоров’я. Вперше у 2008 році сесією обласної ради було прийняте рішення виділити 8 млн. грн. для покращення матеріально-технічної бази медичної галузі області" – зазначила заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова під час урочистого відкриття сімейних залів пологового відділення та вручення санітарних автомобілів швидкої допомоги в Шаргородській районній лікарні.

В урочистостях взяли участь заступник начальника управління охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації Тетяна Бабій, обласний акушер-гінеколог Володимир Бойчук, а також керівництво району.

Районна влада доклала чимало зусиль для того, щоб медицина району була на належному рівні. Підтвердженням цього стало придбання райдержадміністрацією та районною радою трьох автомобілів для швидкої допомоги. Також усіх присутніх голова райдержадміністрації Олег Китасюк запевнив, що районна влада зробить усе можливе, аби завершити будівництво поліклініки районної центральної лікарні.

Під час урочистої церемонії відкриття двох сучасних залів для сімейних пологів Любов Спірідонова та Олег Китасюк перерізали символічну стрічку.

На ремонт двох сімейних пологових залів затрачено 87 тис.грн., а на придбання меблів для сучасного устаткування використано 43 тис. грн. Всі ремонтні роботи проведені силами працівників лікарні. Слід зазначити, все пологове відділення переведене на електричне опалення, що дає можливість значно зекономити кошти.


Переглядів: 3433
Поширень: 0