За допомогою небайдужих свідків працівники міліції встановили та затримали чоловіка, підозрюваного до крадіжки грошей з магазину. До приміщення зловмисник потрапив зламавши замки на вхідних дверях. Викрадені 1 200 гривень витратив з друзями у місцевому кафе.

До Калинівського райвідділу міліції звернулась продавчиня одного з сільських магазинів з заявою про те, що вночі невідомі особи, зламавши замки у вхідних дверях, проникли до приміщення магазину та скоїли крадіжку 1 200 гривень.

Опитавши жителів села, працівники міліції з’ясували, що люди бачили біля магазина немісцевого чоловіка, а також бачили, як він у одному з місцевих кафе в компанії друзів витрачав гроші. Шукали правоохоронці підозрюваного за описом свідків.

Як розповів начальник Калинівського райвідділу міліції Петро Скічко, за кілька годин особа зловмисника була встановлена та затримана. Ним виявився 27-річний двічі судимий вінничанин. Чоловік приїхав у село провідати бабусю та зустрів товаришів. Відзначили цю подію за пляшкою горілки. Коли чоловік повертався додому, йому спало на думку вкрасти гроші з вже зачиненого місцевого магазину та продовжити святкувати. Так він і зробив. Друзі, які ще не встигли розійтися, охоче підтримали продовження банкету.

У скоєному підозрюваний зізнався. Виправдовується тим, що був п’яний і не розумів, що коїть.

Наразі слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3036
Поширень: 0