В селі Котюжани мурованокуриловецькі оперативники за «гарячими слідами» затримали чоловіка, підозрюваного у пограбування самотньої літньої жінки.

17 листопада близько п’ятої години вечора до чергової частини Мурованокуриловецького райвідділу міліції зателефонувала 86-річна пенсіонерка та повідомила, що щойно її пограбував незнайомець.

Зі слів заявниці, вона знаходилась на території домогосподарства, а коли повернулась у будинок, то побачила там невідомого чоловіка. Він тримав у руках заощадження старенької. Побачивши на порозі господарку, зловмисник попередив, якщо вона не дасть йому безперешкодно вийти, то він її вб’є. Як тільки злодій залишив будинок старенької, вона одразу зателефонувала до міліції.

Як розповів начальник Мурованокуриловецького райвідділу міліції Валерій Жучковський, за лічені хвилини на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група міліції. За описом потерпілої та місцевих жителів, які бачили, як з будинку бабусі вибіг чоловік, підозри дільничного інспектора міліції Ярослава Гордєєва щодо особи, причетної до злочину, впали на 28-річного односельця потерпілої. Чоловік нещодавно звільнився з місця позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Міліціонери одразу ж взялися за його пошуки. Протягом години на одній з вулиць села підозрюваний був затриманий. У скоєному він зізнався та повернув 1200 гривень, викрадені у пенсіонерки.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 2786
Поширень: 0