У Бершадському районі внаслідок зіткнення «Daewoo Lanos» та автобуса «ЛАЗ-699» постраждав водій легковика та його пасажирка – 6-річна донечка.

Аварія сталась 18 листопада близько 23.30 год. на автодорозі Могилів-Подільський – Ямпіль – Бершадь – Умань між селами Устя та Берізки Бершадські.

Попередньо встановлено, що зламаний вночі на дорозі автобус, водій огородив гіллям. В цей час 37-річний житель м. Бершадь, рухаючись на «Daewoo Lanos» по цій самій смузі, де стояв автобус, об’їжджаючи гілля, та будучи засліплений світлом фар зустрічних машин, не побачив транспортний засіб та зіткнувся з ним.

Внаслідок зіткнення "Daewoo" та автобуса постраждали водій авто та його 6-річна донька

Внаслідок аварії постраждав водій легковика та його 6-річна дочка. Вони каретою швидкої допомоги були госпіталізовані до районної лікарні. У дитини лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс мозку, а у чоловіка перелом ребер.

Внаслідок зіткнення "Daewoo" та автобуса постраждали водій авто та його 6-річна донька

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3335
Поширень: 0