21 листопада в приміщенні облдержадміністрації відбулась нарада щодо стану виконання завдань з переведення на альтернативні види палива котелень бюджетних установ області під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка.

Розпочинаючи нараду, перший заступник голови облдержадміністрації наголосив на актуальності питання щодо ефективного використання коштів на впровадження енергоощадних заходів. Зважаючи на те, що до завершення бюджетного року залишилось обмаль часу, то кінцевим терміном виконання завдань з переведення на альтернативні види палива котелень бюджетних установ області має стати 30 листопада поточного року.

До 30 листопада усі бюджетні установи мають перейти на альтернативнні види палива

Цьогоріч для Вінницької області виділено 18,7 млн. грн. субвенції з державного бюджету на заміну природного газу по 46 об\'єктах бюджетної сфери. Половину від загальної суми коштів вже профінансовано, з яких освоєно лише 4,6 млн. гривень. Із загальної кількості запланованих закладів у повному обсязі виконано роботи по 56 об’єктах, ще 65 – на завершальній стадії.

 



Переглядів: 3163
Поширень: 0