У Тростянецькому районі працівники вінницької міліції затримали двох жителів Хмельницької області, які у своїх іномарках перевозили 20 ящиків цигарок без українських акцизних марок. Від будь-яких пояснень щодо походження виявлених тютюнових виробів водії відмовились.

Працівники Державтоінспекції Вінниччини спільно з працівниками Управління державної служби боротьби з економічними злочинами затримали дві іномарки «Mitsubishi Pajero Sport» та «Audi-100», водії яких перевозили тютюнові вироби без акцизних марок.

Увагу інспекторів ДАІ іномарки привернули тим, що через закриті вікнами штори проглядалися картонні коробки. Аби перевірити їх вміст, автомобілі були зупинені.

Більше 10 тис пачок безакцизних цигарок вилучили правоохоронці у водіїв із Хмельницької області

Як розповів заступник начальника УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Олександр Мороз, у 20 ящиках, що перевозили водії, міліціонери виявили понад 10 000 пачок цигарок різних марок та виробників без українського акцизу. Від будь-яких пояснень щодо походження виявленої тютюнової продукції водії відмовились. Наразі це з’ясовує слідство.

Більше 10 тис пачок безакцизних цигарок вилучили правоохоронці у водіїв із Хмельницької області

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 2 000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.



Переглядів: 3187
Поширень: 0