5 грудня о 18:30 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №20 смт Крижопіль надійшло повідомлення від рибалки про те, що поблизу с. Куниче на сільському ставку під час ловлі риби провалився під лід його товариш, житель смт Вапнярка, 1974 року народження. Спроби надати своєму товаришу допомогу були невдалі. Прибувши на місце події, працівники служби «101» за допомогою спецзасобів вилучили з водоймища тіло загиблого.

А 6 грудня о 13:59 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №28 смт Томашпіль надійшло повідомлення від чергового міліції, що напередодні близько 21:00 у с. Липівка зник місцевий житель, 1979 року народження. Як стало відомо, чоловік йшов додому через ставок, який частково покрився кригою. Місцеві жителі та рибалки виявили взуття зниклого, яке плавало на поверхні водоймища. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою човна та багра провели пошукові роботи та вилучили з води тіло потопельника. Причина та обставини смерті встановлюються.

Рятувальники вкотре застерігають жителів області: будьте обережними на льоду!

Батьки, пильнуйте за дітьми, не дозволяйте їм грати на кризі, проводьте з ними профілактичні бесіди. Пам’ятайте! Ваша безпека у ваших руках!



Переглядів: 2905
Поширень: 0