Працівники Державтоінспекції Вінниччини у місті Жмеринка зупинили дві іномарки, водії яких керували транспортними засобами за підробленими документами. Що стосується самих автівок, то номер агрегату одної з них – перебитий.

Під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом працівники УДАІ Вінниччини у центрі міста Жмеринка зупинили автомобіль «ISUZU TROOPER», під керуванням місцевого 46–річного місцевого жителя. Перевіряючи документи, виявилось, що номер кузова не співпадає з номером зазначеним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

У Жмеринці ДАІшники зупинили іномарки із підробленими документами та перебитими номерами

Документи вилучили та направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

Цього дня працівники міліції зупинили автомобіль «Ford Eskort». Під час перевірки та огляду транспортного засобу з’ясувалося, що номер кузова автомобіля був пошкоджений. Номерні позначки на кузові перебиті кустарним способом.

У Жмеринці ДАІшники зупинили іномарки із підробленими документами та перебитими номерами

Обидві автівки поміщені на арештмайданчик.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження відповідно до ч. 1 ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та за ст. 290 КК України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Такі правопорушення караються обмеженням волі на строк до трьох років.



Переглядів: 3234
Поширень: 0