Чотири кримінальних провадження відкрили вінницькі міліціонери за фактами автопригод, які стались минулої доби у Вінниці, Немирівському та Хмільницькому районах області.

16 грудня близько 7.45 години поблизу зупинки громадського транспорту «Будинок офіцерів» 40-річний водій автомобіля «КІА», рухаючись зі сторони площі Перемоги в напрямку вулиці Нансена, допустив наїзд на пішохода. В результаті автопригоди 54-річну жінку з численними тілесними ушкодженнями госпіталізовано до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня о 15.50 годині ще один пішохід опинився під колесами автомобіля «Opel Movano». Рухаючись зі сторони вулиці Баженова в напрямку вулиці Чехова, водій автомобіля допустив наїзд на 15-річну дівчину, яка перетинала проїжджу частину з ліва на право по ходу руху автомобіля. Неповнолітню з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритого перелому голіностопного суглобу госпіталізовано до обласної дитячої лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали одразу четверо людей сталась у Немирівському районі. На автодорозі Немирів-Ямпіль, 31-річний водій автомобіля «ЗАЗ Славута», рухаючись в напрямку міста Немирів, не впорався з керуванням на слизькій дорозі та виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ Калина» та «ВАЗ 211140». В результаті дорожньо-транспортної пригоди до лікарні з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано водіїв «Славути» та «Калини» та двох 23-річних пасажирів автівок.

У Хмільнику 16 грудня 24-річний водій автомобіля «Шкода», виїжджаючи з подвір’я на дорогу, допустив зіткнення з неповнолітнім велосипедистом. Внаслідок автопригоди 13-річний підліток отримав тілесні ушкодження.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п\'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3542
Поширень: 0