Представники Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону відвідали Котюжанівський навчально-реабілітаційний центр, що на Вінниччині.

Вже майже десять років військові медики Центру опікуються дітьми, які з різних причин залишилися без батьківської опіки, приходячи до навчального закладу з щирими вітаннями, регулярно даруючи необхідні речі та різноманітну техніку.  

До доброї справи приєдналася також рекламна агенція «Бастіон», директор якої Олексій Мироненко особисто передав сучасну комп’ютерну апаратуру.

Військові медики привітали зі Святим Миколая вихованців Котюжанівського навчально-реабілітаційного центру

Директор навчального закладу Володимир Гетманчук розповів, що у центрі проходять також навчання діти, які мають вади опорно-рухового апарату у поєднанні із затримкою психічного розвитку або розумовою відсталістю.

Представники ВМКЦ ЦР були поруч з нами як в скрутні для нашого закладу часи, так і в розвитку - допомагаючи всіма можливими засобами, привозячи з собою доб­роту душі. Стають немов їхніми батьками, граються, чита­ють книги, гуляють парком, – зазначив директор навчально-реабілітаційного Центру.

Військові медики привітали зі Святим Миколая вихованців Котюжанівського навчально-реабілітаційного центру

У свою чергу діти за допомоги своїх вихователів організували для своїх “шефів у погонах ” святкову виставу про святого Миколая. Згодом подарували теплі шкарпетки зв’язані власноруч та виготовленні привітальні листівки для військових медиків, які виконують завдання в зоні АТО.

Немає нічого кращого, ніж радісні оченята та усміхнені обличчя діток, які залишилися з різних причин без батьківської опіки ї їх новою ро­диною стали такі ж хлопці та дівчата з покаліченою долею. Коли ми приїжджаємо в інтернат, діти відчувають себе не такими самотніми та покинутими. Вони очікують від нас підтримки не обов\'язково матеріальної, а й лагідним словом, теп­лом серця, - зазначив заступник начальника Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону з виховної роботи полковник Олег Гончарук.



Переглядів: 4327
Поширень: 0