У дорожньо-транспортих пригодах, які стались минулої доби у Бершадському та Тиврівському районах області постраждали двоє людей.

19 грудня близько 22.30 години в місті Бершадь по вулиці 50-років Жовтня, 31-річний водій автомобіля "Wolksvagen B3 passat" здійснив наїзд на пішохода, який зі слів очевидців раптово вибіг на проїжджу частину. В результаті 32-річний чоловік з переламом правої ноги був госпіталізований до травматологічного відділення Бершадської лікарні.

Цього ж дня у Тиврівському районі близько 22 години на автошляху Гнівань-Вінниця водій автомобіля "Шкода Фабія" не розминувся з автомобілем «ВАЗ 2110». За попередньою інформацією, водій іномарки допустив зіткнення з «ВАЗом», виїхавши на смугу зустрічного руху під час здійснення крутого повороту. В результаті автопригоди до Тиврівської районної лікарні потрапила 22-річна пасажирка «ВАЗу».

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п\'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3431
Поширень: 0