У Шаргородському районі водій трактора скоїв наїзд на 28-річну жінку та її двох неповнолітніх дітей. 6-річна дівчинка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. За життя її матері та молодшого братика наразі борються лікарі.

Аварія сталась 22 грудня в селі Пасинки Шаргородського району.

Близько пів шостої години вечора 52-річний водій трактора «МТЗ-80», рухаючись по сільській вулиці, скоїв наїзд на свою односельчанку та двох її малолітніх дітей -6-річну донечку та 5-річного сина. Від отриманих ушкоджень дівчинка загинула на місці пригоди. Її брат та матір каретою швидкої допомоги були госпіталізовані до районної лікарні. Жінка та хлопчик у вкрай важкому стані знаходяться у реанімаційному відділенні. Лікарі роблять усе можливе, аби врятувати їм життя.

На Вінниччині п\'яний тракторист наїхав на 28-річну жінка з дітьми. Загинула 6-річна дівчинка

За словами заступника начальника слідчого управління обласної міліції Сергія Кримчука, водій трактора, під колесами якого опинилась родина, знаходився за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердили результати медичного освідування. Вміст алкоголю у його крові становив 2,8 проміле при максимально допустимій нормі – 0,2.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 4794
Поширень: 0