Перевиконання доходної частини обласного бюджету дозволило додатково отримати до бюджету 18,5 млн.грн., які разом із наявним вільним залишком коштів в сумі 27,9 млн.грн. були спрямовані облдержадміністрацією на здійснення додаткових видатків, в основному соціального спрямування.

Протягом року в області забезпечено своєчасне фінансування як бюджетних установ так і обласних програм і заходів. Як результат проведеної організації роботи, вдалося забезпечити стабільну і ефективну роботу фінансових органів області.

Виконання доходів місцевих бюджетів області, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів дозволило області закріпитись на 8-му місці в державі за рейтингом Міністерства фінансів.

Станом на 16 грудня поточного року на утримання обласних бюджетних закладів профінансовано 1820,5 млн.грн. Забезпечено в повному обсязі та установлені строки виплати заробітної плати – 1 116,3 млн.грн., енергоносіїв – 122,3 млн.грн., інших захищених статей видатків – 221,1 млн.грн., поточних видатків та видатків капітального характеру 194,0 млн.грн.



Переглядів: 2941
Поширень: 0