Слідчим відділом Хмільницького районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за фактом розбійного нападу на оператора – касира районних електромереж.

За словами начальника Хмільницького РВ Володимира Канюки, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий молодик, обличчя якого закривала маска, зайшов до приміщення каси, та, погрожуючи оператору предметом, схожим на пістолет, забрав гроші з каси, після чого зник з місця злочину.

За даним фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці проводять оперативно-пошукові заходи для встановлення та затримання злочинця. З місця скоєння злочину вилучені речові докази, які відправлені на експертизу. Встановлюється коло можливих очевидців, опитуються свідки, проводиться комплекс інших слідчих дій для розкриття розбійного нападу.



Переглядів: 3028
Поширень: 0