На території Вінницької області працівники міліції проводять операцію під умовною назвою «Ялинка», в ході якої виявляють факти незаконних вирубок хвойних насаджень, перевезення незаконно вирубаних ялинок, їх реалізацію та затримують осіб, причетних до вказаних правопорушень.

Як розповів т.в.о. начальника Управління громадської безпеки УМВС України у Вінницькій області Василь Стаховський, до виконання заходів із попередження незаконної порубки та реалізації хвойних дерев щодобово задіюються майже 250 працівників міліції та 80 представників громадських формувань.

З початку відпрацювання спеціальними рейдовими групами, які було створено на території Вінниччини з метою виявлення місць несанкціонованої вирубки лісодеревини та місць її реалізації, було відпрацьовано понад 570 ринків, торгівельних майданчиків та місць стихійної торгівлі, перевірено понад 3 тисячі 480 одиниць автотранспорту та вилучено хвойної продукції на суму понад 10 тисяч гривень.

В результаті вжитих заходів понад 50 правопорушників були притягнуті до адміністративної відповідальності, з них 22 протоколи складено за незаконну порубку хвойних дерев, 11 – за торгівлю з рук у невстановлених місцях, 12 - за порушення благоустрою та 7 - за порушення порядку провадження господарської діяльності.



Переглядів: 3688
Поширень: 0