Сьогодні близько 9-ї години ранку поблизу села Чуків Немирівського району внаслідок зіткнення автомобілів «ВАЗ-2109» та «Фольксваген Таурег» загинуло четверо осіб, ще двоє травмовано.

За попередньою інформацією, водій «ВАЗу», 33-річний торговий агент вінницького ТОВ, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв лобове зіткнення з позашляховиком.

В салоні його автомобіля перебували четверо працівників цього ж ТОВ, які в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули на місці події. Загиблі – жителі м. Вінниці, серед яких троє чоловіків віком 25, 21 та 56 років та 22-річна дівчина.

На Вінниччині внаслідок лобового зіткнення "ВАЗу" з позашляховиком "Volkswagen" загинули чотири людини

Водія «ВАЗу» госпіталізовано з чисельними травмами госпіталізовано до Немирівської районної лікарні.

На Вінниччині внаслідок лобового зіткнення "ВАЗу" з позашляховиком "Volkswagen" загинули чотири людини

В лікарню з тілесними ушкодження також була доставлена 28-річна жителька Немирівського району, яка перебувала за кермом позашляховика.

За словами першого заступника начальника УМВС Юрія Педоса, за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб, відповідно до ч.3 ст.286 КК України відкрито кримінальне провадження. В рамках розслідування призначено ряд експертиз, встановлюються обставини та причини аварії.



Переглядів: 11018
Поширень: 0