Близько півтонни спиртовмісної рідини невідомого походження виявили могилівподільські правоохоронці на території відділення багажного перевезення служби доставки.

19 січня, під час проведення оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення правопорушень у сфері обігу групи підакцизних товарів, працівниками підрозділу боротьби з економічною злочинністю на одному з складів служби доставки було виявлено 24 поліетиленових каністри ємкістю по 20 літрів кожна, наповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

За словами начальника Могилів-Подільського міськвідділу міліції Юрія Дубецького, у виявлених ємкостях знаходилося біля півтонни спирту на загальну суму біля 20 000 грн. Будь-які документи, підтверджуючі якість продукції та її походження були відсутні.

У Могилів-Подільському районі правоохоронці вилучили півтонни спирту

Як розповіли працівники служби доставки, каністри привезли невідомі їм люди.

Наразі працівники міліції проводять заходи по встановленню господаря вантажу. Каністри із рідиною вилучені та направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Вінницькій області.

У Могилів-Подільському районі правоохоронці вилучили півтонни спирту

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України, що передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Триває досудове розлідування.



Переглядів: 3634
Поширень: 0