Працівники управління боротьби з організованою злочинністю викрили заступника голови одного з районних судів Вінниччини, яка неодноразово підписувала офіційні документи установи за керівника.

Правопорушення було виявлено в ході проведення заходів, спрямованих на викриття кримінальних правопорушень вчинених на пріоритетних напрямках оперативно-службової діяльності.

Як розповів в.о. начальника УБОЗ УМВС України у Вінницькій області Володимир Оголенко, оперативниками було встановлено, що 58-річна заступник голови одного з районних судів Вінниччини неодноразово вчиняла службове підроблення офіційних документів. Жінка, не маючи відповідних повноважень, підписувала табелі обліку робочого часу та накази за свого керівника. Як з’ясувалось, на момент підписання зазначених документів згідно табелів обліку робочого часу голова суду перебував на робочому місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Таке правопорушення карається штрафом до двохсот п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



Переглядів: 3817
Поширень: 0