У мешканців Гайсинського та Тиврівського районів Вінниччини працівники міліції вилучили порох та 14 набоїв часів Великої Вітчизняної війни. Тепер слідчі мають з’ясувати мету зберігання небезпечних предметів.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання працівники Гайсинського райвідділу міліції виявили в будинку одного з мешканців села Карбівка металеву банку, в якій знаходилось 100 грам пороху.

Цього ж дня дільничними інспекторами міліції під час здійснення операції «Візит» в місті Гнівань в підсобному приміщенні місцевого жителя було виявлено 14 набоїв часів Великої Вітчизняної війни, які чоловік зберігав без мети збуту.

Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласній міліції.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.

Міліція Вінниччини вкотре нагадує громадянам, що за незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачена кримінальна відповідальність.



Переглядів: 2660
Поширень: 0