Працівники міліції затримали раніше судимого мешканця Могилів-Подільського, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні пограбування. На одній з міських вулиць зловмисник забрав куртку в перехожого.

До міськвідділу міліції звернувся 19-річний мешканець Мурованокуриловецького району з заявою про пограбування.

Вночі, повертаючись від друзів, чоловік зупинився біля цілодобового магазину. В цей час до нього підійшов незнайомець в стані алкогольного сп’яніння та почав вимагати гроші. Почувши відмову, він, погрожуючи розправою, зняв з потерпілого куртку та втік.

За словами начальника Могилів-Подільського міськвідділу Юрія Дубецького, працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, затримали зловмисника по гарячих слідах на одній з вулиць міста та знайшли викрадену куртку.

Затриманим виявився 29-річний міський житель, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за інші правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 2969
Поширень: 0