16 лютого розпочався великий проект «Сталий розвиток малих міст Вінницької області» за підтримки німецького Фонду Ганса Зайделя для міських голів малих міст та селищних голів області.

Мета проекту – ознайомити учасників навчання, яке буде тривати протягом року, з європейськими підходами та основними інструментами забезпечення сталого розвитку малих міст на прикладі малих міст Баварії.

Проект призначений для голів селищних і сільських рад Вінниччини. Заняття проводитимуться експертом Фонду Ганса Зайделя, а також українськими фахівцями. Методологія проекту ґрунтується на передачі баварського досвіду практикам-управлінцям Вінниччині з реалізації мешканцями територіальних громад місцевих ініціатив без використання бюджетних коштів, а також формування на базовому рівні засад цивільного суспільства.

На Вінниччині стартує програма «Сталий розвиток малих міст Вінницької області» за підтримки німецького Фонду Ганса Зайделя

Зазначимо, що Вінницький Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації успішно працює з Фондом Ганса Зайделя з 2000 року. З 2004 по 2012 рік була перерва, наразі співпрацю поновлено.

Варто відмітити, що у липні місяці 2015 року для найактивніших учасників проекту запланований навчальний візит у м. Кемптен (Німеччина).



Переглядів: 2696
Поширень: 0