Працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили у м. Калинівці підпільний цех, де виробляли автомобільні хімічні засоби. У зловмисників вилучено сировини та готової продукції на суму понад півмільйона гривень.

У складському приміщенні ділки розливали продукцію з допомогою технічного устаткування, яку маркували логотипом відомої торгової фірми «Fresco».

На момент проведення обшуку в приміщенні в антисанітарних умовах працювали троє осіб, які офіційно не були працевлаштовані. Автомобільний шампунь, віск, поліролі, а також засоби для чищення сантехніки збували на території Вінниці та області.

В Калинівці викрили підпільний цех по виготовленню автохімії

За словами начальника УДСБЕЗ УМВС у Вінницькій області Станіслава Маклакова, працівники міліції вилучили близько 2 тон автомобільного шампуню, 1,5 тони сировини для виготовлення автохімії, 80 пластикових ємностей з готовою продукцією об’ємом 20 л кожна, а також 3 тисячі наклейок з логотипом фірми «Fresco». Крім того, в цеху вилучили устаткування для очищення води, розливу продукції, опечатування ємностей, а також пусті пластикові ємності різного об’єму.

В Калинівці викрили підпільний цех по виготовленню автохімії

За ознаками ч. 1 ст. 227 КК України умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції відкрито кримінальне провадження.

В Калинівці викрили підпільний цех по виготовленню автохімії

Таке правопорушення карається штрафом від п\'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

На даний час в рамках розслідування кримінального провадження призначено криміналістичні експертизи, встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності підпільного цеху. Триває слідство



Переглядів: 4671
Поширень: 0